AZA Electronics

aza
 

AZA electronics eshte nje Kompani qe operon ne fushen e shperndarjes me shumice e pakice te pajisjeve elektroshtepiake qe prej vitit 1997. AZA qendron gjithnje ne pozicionin e liderit per shperndarjen e artikujve elektro-shtepiake ne gjithe territorin e Shqiperise. Prioriteti jonë eshte sherbim i shpejte dhe me cilesi profesionale per klientet tane.

AZA ofron produktet e saj ne nje siperfaqe 1200m2 ne Terminal-Market

Client: AZA Electronics
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X