• > Parking

  > Vende Pushimi

  > Shërbim klienti

  > Bar & Restorant

 • Argetohu ne Terminal-Center

  Te gjitha sherbimet ne nevoje te klientit. Mos hezitoni te na vizitoni ne Terminal Center

 • Vende Pushimi

  Hapësira të ideuara për një pushim relaksues

Qendra tregetare Terminal-Center eshte nje objekt i veçant i cili ka sfiduar inxhinjerin e ndertimit dhe arkitektures moderne.

Terminal Center eshte i shtrire ne 8 kate me nje siperfaqe totale prej 16000 m2 ku katet -1 dhe -2 jan te dedikuara per parkimin e automjeteve.

Ne objekt jane parashikuar te gjitha kushtet teknike duke vendosur ne sherbim dy ashensor , kondicionim i ambienteve, shkallet mobile, sistem evakuimi ne raste emergjence , sistem i pavarur elektrik me teknologji bashkekohore.

Pozicioni i Terminal Center eshte i favorshem per zhvillimin e bizneseve tuaja ne keto ambjente per vet faktin se ndodhet ne nje pozicion strategjik si per qarkullimin nga autostrada ashtu edhe per pozicionimin ne afersi te stacionit te trenit per rrethin e Tiranes.

Terminal Center ofron siguri te larte si ne sistemin e vezhgimit duke monitoruar te gjitha ambjentet e saj si dhe nga ana e prezences se personelit  ne çdo ambjent.

Parking

Qendra Tregtare “Terminal Market”, ka 270 vende parkimi, të cilat janë falas në dispozicion të blerësve. Nga këto 170 ndodhen ne katin -1 te objektit  dhe 100 vende janë ne katin -2.

Vende Pushimi

Janë parashikuar hapësira pushimi dhe vende të ideuara për te ofruar relaxin e nevojshëm gjatë vizites tuaj në Terminal-Center.

Ashensor 

Ashensoret e nevojshëm për të lidhur parkingun nëntokë me hapësirën e qendrës janë 2(dy). Gjithashtu ne dispozicion  janë shkallët elektrike për levizje nga kati i parë në katin e dytë .

Market

Terminal Market do t’u ofrojë klientëve ” kënaqësinë e të blerit më lirë” duke synuar të bëhet shitësi me pakicë i preferuar i klientëve tanë.

Shërbim Sigurimi

Në qëndër ka një departament të specializuar sigurimi ku mund të drejtoheni për çdo problem.

Bar & Restorant

Ne qendrën tregtare ju mund të zgjidhni restorantin, fast-food-in ose bar-in  për të shijuar një moment relaksi.

Shërbim klienti

Në hyrjen kryesore do të gjeni pikën e informacionit për t`ju përgjigjur të gjitha kërkesave tuaja.

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X